• 04.12.07, 15:23
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Starman tõstab jaanuarist hindu

1. jaanuarist kallinevad Starmani televisioonipakettide hinnad, kolmikpaketid ja ZUUM TV hinnad jäävad samaks
Starmani kommunikatsioonijuhi Timo Hartikaineni sõnul on hinnatõus tingitud programmitootjate poolt küsitavate autoritasude tõusuga ja üldiste kulude kasvuga Eestis. Üldiste kulude kasvu all on mõeldud alates tööjõukuludest, lõpetades võrkude hoolduskuludega. Eesti tõuseb kaabel-TV kuutasu keskmiselt 10-15 krooni
Hartikaineni sõnul on Starmani populaarsemad müügiartiklid kolmikpaketid, mis kõik sisaldavad televisiooni täispaketti, tasuta võrgusiseseid telefonikõnesid ning kaks korda kiiremat internetiühendust kui eraldi internetiteenust tellides.
Starman ei karda hinnatõusu tõttu klientide kaotamist, kuna neil on pakkuda kolme erineva hinnaga kaabel-tv pakette ning nad on kindlad, et hinnatundlikumad kliendid ei vaheta firmat teiste teenusepakkujate vastu välja, vaid valivad madalama kuutasuga paketid Starmanist.
Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 15:13
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele