25. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nepalis hukkus rippsilla purunemise järel kuus inimest

Nepali pealinnas Kathmandus sai surma kuus ja sajad inimesed on jäänud kadunuks peale jõe kohal asunud rippsilla lagunemist. Politsei teatel viibis õnnetuse hetkel sillal palverändurid.

„Tuhanded inimese on kadunud,“ ütles kohalik politseinik Ghanashyam Chaudhary AFP’le telefonis. Tema sõnul on lootust leida elavaid, kes peale jõkke kukkumist on kantud allavoolu ja seal kaldale tulnud.

Chaudhary sõnul päästemeeskonnad ja sõjavägi ei ole veel kohale saabunud. Kohaliku politseiülema Anil Kumar Pandey sõnul on nad esitanud nõudmise helikopteri saamiseks õnnetuspaigale.

Pandey kinnitusel oli sillal õnnetuse hetkel väga palju inimesi, sest esmaspäevast hakkas täiskuu, mida palverändurid tähistama olid tulnud.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755