4. veebruar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jandeks seljatas Venemaa rahvusliku e-posti Mail.ru

Kompulenta vahendas, et möödunud aasta detsembris tehtud uuringu kohaselt edestas populaarseim Vene portaal Jandeks külastajate arvult Mail.rud ning Ramblerit.

Jandeksi auditoorium kerkis detsembris 15,8 miljoni inimeseni. Samal ajal külastas kuu jooksul Mail.rud 15,7 miljonit ning Ramblerit 11 miljonit kasutajat.

Odnoklassniki.ru kogus sama uuringu andmetel 8,3 mln, google.ru 7,8 mln, google.com 6,3 mln, vkontakte.ru 6,2 mln, microsoft.com 5,9 mln, rbc.ru 5,6 mln ja liveinternet.ru 4,6 mln külastajat.

Keskeltläbi viibis iga kasutaja Jandeksi veebikeskkonnas 4 tundi ja 17 minutit. Tähelepanuväärne on aga, et kõige rohkem aega kulus venelastel tutvumisportaalis vkontakte.ru. Seal viibis külastaja keskmiselt 13 tundi ja 28 minutit kuus.

Detsembris sattusid populaarsete veebilehekülgede nimekirja ka loveplanet.ru, ru.wikipedia.org, zaycev.net, readme.ru, kp.ru, marketgid.com, youtube.com, mamba.ru, depositfiles.com ja novoteka.ru.

YouTube'is viibisid venelased kuu aja jooksul keskmiselt ühe tunni ja ühe minuti.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755