20. veebruar 2008
Jaga lugu:

Kosmoserändur Raivo Hein: lähen nüüd

Hiljuti kosmosesõidu pileti lunastanud Raivo Hein teatas, et lahkub nüüd töövahendusportaali CV Keskuse juhi kohalt ning omanikustaatusest.

Hein ja tema äripartner Erko Kundla kaasasid CV Keskusesse strateegilised investorid möödunud aasta novembris, müües neile 37,5% ettevõttest. Lepingu järgi pidi järgmine 37,5% minema uutele omanikele selle aasta alguses ning viimane 25% kolme aasta pärast.

"Vahepeal on olukorrad ja mõtted aga niipalju muutunud, et oleme saanud kokkuleppele kogu osaluse müügiks kohe ja praegu," ütles Hein. "Arvame, et see on mõlemale osapoolele parem."

Neljapäeval 21. veebruaril töötab Hein viimast päeva CV Keskuse juhatuse esimehena. Kogu ettevõtte uueks juhiks saab Läti kodanik Vladimirs Korickis, kes senini oli CV Keskuse juhatuse liige. Eesti ettevõtte ärijuhi ja juhatuse liikmena jätkab ka Kadri Johanson.

Kaheksa aastaga võttis CV Keskus online värbamisturul sisse liidripositsiooni, olles ühtlasi üks edukamaid internetiprojekte Eestis, rääkis Hein ja lisas, "olen seda ettevõtmist hingega teinud ja usun, et uus hingamine uute omanike käe all jätkab samamoodi!"

Heina edasised plaanid seostuvad Moonfish Mediaga, kus ta jätkab nõukogu liikmena. Internetiprojektide arendamist ja nendesse investeerimist jätkab Hein Sundog Media vahendusel. Samuti kestab tema koostöö seniste partneritega Gildist ning ärimees Erko Kundlaga.

Loe Heina online-intervjuud aripaev.ee-s!

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt