16. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2: poliitikut reklaami ei taha

Tele2 reklaamides ilmselgelt poliitikuid näha ei saa, kuna reklaami kanduks edasi poliitiku endised, praegused ja tulevikutegemised.

„Mina ei paneks ühtegi poliitikut oma kaupa reklaamima,“ ütles Tele2 Eesti AS juhatuse esimees ja juht Toomas Tiivel. „Poliitikuga kaasnevad igasugused muud asjad, mida ta on teinud enne ja teeb pärast reklaami,“ põhjendas Tiivel oma vastust.

Samuti leiab juht, et poliitiku värbamisega reklaami kaasnevad teatud riskid ning kui on väga tuntud poliitik kandub ka tema maine reklaami või reklaamitavale tootele üle, ütles Tiivel.

Tele2 ei ole oma reklaamides siiani kasutanud poliitikut, küll aga on kaupa ostjale tutvustanud muud avaliku elu tegelased.

Aripaev.ee küsis tänase päevaküsimuse raames, millise poliitiku ja miks paneksite just tema oma kaupa reklaamima.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755