20. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jaanipäev ärgitas õlut internetioksjonil müüma

Internetioksjoni korraldaja Märten Veedla ütles, et jaanipäeva tulek tekitas neil mõtte alustada kiiroksjoneid õlle kiirmüügist. Esimese viie kasti hinnaks kujunes 21 krooni ja 70 senti.

"Mõte oksjonil viis kasti õlut maha parseldada oli tegelikult ajendatud igaaastasest jaanipäeva hullusest. Õlut joovad ju paljud ja see oli hea võimalus oma projektile natukenegi rohkem tähelepanu tõmmata ning kedagi õlle võrra õnnelikumaks teha," rääkis Veedla aripaev.ee-le.

Veedla sõnul tehti Hinnaralli esimesel õlleoksjonil üle 300 pakkumise.

"Algne plaan oligi korraldada "õlleoksjonit" üksnes jaanipäevani ja usun, et peame sellest plaanist ka kinni," tunnistas Veedla samas. Eile esimesed kaks oksjonit maha pidanud Hinnaralli reklaamis end suhtlusportaalides.

"Tahaksin kõigile veel südamele panna, et õlu on eelkõige tarkade inimeste jook ja loodame, et võidud lähevad õigesse kohta ning inimesed oskavad piiri pidada," lisas Veedla.

Hinnaralli on viies sel kevadel turule tulnud kiiroksjoni korraldaja. Enne teda startisid Sendioksjon, Bidoloo, Vaus ja Eurocent24. Lisaks korraldab üsna sarnaseid oksjoneid Oksjon24, mis suvel puhkab.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755