20. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Prantslased jätkavad Telia meelitamist

Liitumisläbirääkimised France Telecomi ja TeliaSonera vahel on alanud. Samas on prantslaste telekomifirma andnud märku, et olulist pakkumise suurendamist praegu oodata ei ole.

France Telecom teatas eile, et on TeliaSonera esindajatega alustanud dialoogi, mille eesmärk on jõuda ametlike läbirääkimisteni, kirjutas di.se.

Ühtlasi märkis France Telecom, et veel ei ole puudutatud hinna küsimust ja praegune, juuni alguses tehtud pakkumine on endiselt jõus. Olulist tõusu pakkumise hinnas ei pea France Telecom kuigi tõenäoliseks. Varem on spekuleeritud, et France Telecom peaks oma senise 55 Rootsi kroonise pakkumise aktsia kohta tõstma 65 või 70 kroonile. Siis oleks tehing mõeldav.

Ettevõtte finantsjuht Gervais Pellissier ütles neljapäeval Lissabonis peetud konverentsil, et aktsiapakkumist ei kavatseta muuta. TeliaSonera 11 aktsia eest saavad aktsionärid kolm France Telecomi oma.

Lisaks rõhutas Pellissier, et manööverdamisruum rahalise pakkumise poolel on ülimalt piiratud. See räägib selgelt spekuleeritud kõrgema pakkumishinna vastu.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052