27. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuressaare hädas veepuhastusjaamast leviva haisuga

Roomassaare sadam ja Kuressaare lennujaam on hädas hingematva haisuga, mis lähedal asuvast veepuhastusjaamast tuulega nendeni kandub ja kliente ebameeldivalt ehmatab, kirjutas Meie Maa.

“Kui inimene tuleb esimest korda Saaremaale ning tema esmamuljetega kaasneb kõva sigalahais, siis on ikka hull lugu küll,” lausus Kuressaare lennujaama direktor Mati Tang.

See on nagu Murphy seadus, et alati, kui meil on olulisemad lennud või tähtsad külalised, siis just sel päeval haiseb, rääkis Tang.

Puhastusjaamale lähemal asuvas Roomassaare sadamas on aga hais olnud niivõrd väljakannatamatu, et jahid on otsa ringi pööranud ja teise sadamasse suundunud. “Oma silmaga nägin, kuidas sakslased läksid haisu pärast lihtsalt minema,” lausus Roomassaare sadama kapten Kaarel Niine.

Kuressaare Veevärgi juht Illar Noot rääkis, et haisu põhjuseks on vananenud puhastusseadmed ning asjaolu, et puhastusjaam on selgelt üle koormatud.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755