4 august 2008

BCS Itera poolaasta käive kasvas üle 70%

Äritarkvaralahendusi turustava ja juurutava ettevõte BCS Itera tänavuse I poolaasta käive ulatus 14 miljonit kroonini. Võrreldes möödunud aasta sama perioodiga kasvas ettevõtte käive 73 protsenti, teatas ettevõte.

Äritarkvaralahendusi turustatava BCS Itera tegevjuhi Erko Tamuri sõnul tagas edu pikaajaline ja järjekindel tegevus ettevõtete äritarkvaralahenduste nõustamisel.

“Oleme keskendunud maailmas üha enam tunnustust pälviva äritarkvaralahenduse - Microsoft Dynamics NAV - juurutamistele keskmistele ja kesk-suurtele äriettevõtetele. Meie hinnangul on tegemist kõige optimaalsema ärirakendusega siinsetele ettevõtetele. Ja paistab, et see teadmine leiab kinnitust ka kohalikul turul,” kommenteeris häid tulemusi Tamuri.

Ettevõtte poolt müüdud äritarkvara käive kasvas üle 2,5 korra ja teenuste käive ligi 50% võrreldes eelneva aasta sama perioodiga.

„Eestis tegutsevad ettevõtted on jõudmas arengujärku, kus arukad IT-investeeringud hakkavad reaalselt mõjutama konkurentsis püsimist. Ja selles osas saame oma pikaajalise kogemusega julgelt tulevikku vaatavaid ettevõtteid edukalt aidata” lisas juht.

BCS Itera keskendub tootmis-, lao-, logistika-, jaekaubandus- ning äriteenindusettevõtete teenindamisele majandustarkvara lahenduste valdkonnas. Ettevõte on tuntud ka kui mitmete erinevate vertikaallahenduste maaletooja Eestis.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Indrek Kald
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 105
Mari Sarapuu
Mari SarapuuIT konverentside programmijuhtTel: 5372 1821