3 september 2008
Jaga lugu:

Kasulikud IT-nõuanded: tööarvuti virtuaalselt koju

Arvutid peaksid elu lihtsamaks tegema, kuid kindlasti ei tundu see nii olema, kui tegeled sadade rämpskirjade kustutamisega, näed vaeva riknenud kõvakettalt andmete kättesaamisega või avastad, et fail, mida sul kindlasti vaja läheb, on hetkel kättesaamatult tööarvutis.

Õnneks on olemas palju tööriistu ning kasulikke harjumusi, mis aitavad elu lihtsamaks teha ning kõvasti aega ja närv kokku hoida. Neid tuleb lihtsalt tundma õppida, kuid vaev tasub end kindlasti ära. Järgnevalt tutvustame PC Worldi abiga võimalusi end IT-vallas tegijamaks muuta.

Möödas on need ajad, kus olid aheldatud tööarvuti külge. Olemas on programmid, mille abiga saad tööarvuti üle interneti koju tuua. Sellisteks tasuta programmideks on näiteks LogMeIn ja TightVNC. Nende abil saad oma koduarvuti monitorile tuua tööarvuti pildi, lugeda sealseid e-kirju, kasutada programme ning kopeerida andmeid koduarvutisse.

Nii säästad tööle sõitmise arvelt nii aega kui ka raha. Ehk õnnestub sul isegi tööandjat veenda, et edaspidi võiksidki enamuse ajast kodus tööd teha. Sellised rakendused on olemas ka iPhone’i jaoks, näiteks Mocha VNC ja Teleport.

Kui täit kontrolli teise arvuti üle pole vaja, kuid soovid siiski dokumentidele ligi pääseda, siis sobib ka Microsofti tasuta programm FolderShare.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Indrek Kald
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112indrek.kald@gmail.com
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150ana.madismae@aripaev.ee