5. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: Eesti vormeliehituse nostalgialaks

Pühapäeval (5. oktoobril) oodati huvilisi Tallinna Tehnikakõrgkooli, kus leidis aset Estonia vormelautode 50ndale aastapäevale pühendatud üritus. Väljas on Estonia vormeleid läbi aegade, ning nende kõrval ka värske TTÜ ja TTK üliõpilaste loodud Formula Student-klassi auto.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755