• 09.10.08, 10:21
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

BÖRS: IBM üllatas heade tulemustega

Eile pärast USA börside sulgemist teatas tehnoloogiagigant IBM oodatud suuremast kasumist ning kinnitas, et suudab aastaprognoosi täita.
Nüüdseks teenindusettevõtteks kujunenud IBM teatas, et kasvatas eelmise kvartali kasumit 20 protsendi võrra 2,8 miljardi dollarini ehk 2,05 dollarini aktsia kohta. Analüütikud ootavad kasumiks Bloombergi andmetel 2,01, Thompson Reutersi andmetel aga 2,02 dollarit aktsia kohta. Kontserni käive kasvas viis protsenti 25,3 miljardi dollarini.
Tegemisist oli esialgsete tulemistega, sest ettevõte üritas ilmselt võtta maha hirmud, et globaalne finantskriis võib ettevõtte tulusid kahandada oodatust enam. IBMi aktsia hind, mis ametliku kauplemise ajal kukkus 5,3 protsenti 90,55 dollarini, tegi järelkauplemisel kaotuse tasa ning kerkis 5,85 protsenti 95,90 dollarini.
Lõplikud kolmanda kvartali tulemused avaldab IBM 16. oktoobril.
Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 26.09.24, 14:38
Tele2 näide: põlvkondade vastandamine tööelus edasi ei vii, oluline on leida ühisosa
Palju räägitakse kääridest generatsioonide vahel, tunduvalt vähem aga erinevate põlvkondade ühisosast. Edukaks koostoimimiseks ja tulemuste saavutamiseks on hädavajalik koostöö, ent kuidas tagada selle viljakus, kui inimesed hindavad üksteist vanuse järgi? Tele2 personalivaldkonna juht Helena Viiroja ja personalipartner Kerli Möldre räägivad, kuidas on neil lahendatud põlvkondade erinevuse küsimus.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele