27. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ekspress Grupp tõi turule uue brändi Delfi Infoliin 1184

Alates 1996. aastast infoteenust pakkuv Ekspresskataloogide AS tõi koostöös Delfiga turule uue brändi Delfi Infoliin 1184, mis vahetab välja senise 1184 Numbriinfo, teatas ettevõte.

„Infomeediakanalite kasutamine kasvab aasta-aastalt, enim populaarusust on võitnud just infotelefonid ja internetikataloogid – see on üheks põhjuseks, miks otsustasime vana ja tuntud infoliini kaubamärki värskendada ning Delfi poolt pakutavate võimalustega täiendada. Ekspresskataloogide poolt pidevalt kontrollitud äriinfo jõuab operatiivselt Delfisse ning uudised ja kogu muu Delfi sisu infotelefoni,“ ütles Ekspress Hotline juhataja Vahur Kukk.

Uue brändi Delfi Infoliin 1184 alla on koondatud lisaks internetikeskkonnas www.ee.ee leiduvale informatsioonile ka Delfi firmaotsing. Delfi Infoliin 1184 on universaalne infotelefon, mis annab ööpäevaringselt infot vastavalt soovile eesti, inglise või vene keeles.

Ekspresskataloogid AS annab välja telefoniraamatut "Eesti Ettevõtted" ning samuti 10 piirkondlikku telefoniraamatut (Tallinn-Harjumaa, Hiiumaa, Järvamaa, Virumaa, Läänemaa, Pärnumaa, Raplamaa, Saaremaa, Tartumaa, Viljandimaa).

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755