6. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apple võib olla huvitatud Twitterist

Mitmes populaarses tehnoloogiablogis kirjutati eile, et Apple on huvitatud Twitteri ostmisest, kirjutab AppleInsider.

Paraku ükski ajakirjandusväljaanne kuuldusi ei kommenteerinud ega Apple'i võimalikest motivatsioonidest populaarse mikroblogi teenuse pakkuja ülevõtmiseks ei kirjutanud, selgus Apple'i uudiseid ja kuulujutte vahendavast portaalist.

Arvatakse, et praegu on maailmas umbes 25 miljonit Twitteri kasutajat ning see arv kasvas alates eelmisest kuust 40 protsenti nädalas.

Tehnoloogiablogi TechCrunch oli üks neist, kus kirjutati, et läbirääkimised on viimases staadiumis ning pakutav hind on 700 miljonit dollarit. Tehingust loodetakse teada anda Apple'i arendajate konverentsil, mis toimub 8.-12. juunini San Franciscos.

Apple'i aktsia hind kerkis eile Nasadqil 0,48 protsenti 132,71 dollarini.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755