20. mai 2009
Jaga lugu:

Microsoft vallutab turgu uue otsimootoriga

Microsoft võib järgmisel nädalal tutvustada oma uut otsimootorit kumo.com.

Ettevõttesiseselt on tarkvaragigant Kumo uut versiooni juba testinud ning asjaga kursis olevate inimeste sõnul näitab Microsoft seda järgmisel nädalal esimest korda laiemale avalikkusele, vahendas e24.ee ärilehte The Wall Street Journal. Tõenäoliselt vahetab Kumo välja Microsofti poolt kolm aastat tagasi turule toodud otsimootori Live Search, kuna selle turuosa maailmas on alla kümne protsendi.

Microsofti juht Steve Ballmer esineb järgmise nädala teisipäevast neljapäevani kestval ärilehe konverentsil "D: All Things Digital" ning arvatavasti teeb Kumo siis ka oma debüüdi. Wall Street Journali allikate andmetel käib juba Kumo reklaamikampaania väljatöötamine ning selleks on Microsoft käed löönud ühe maailma suurema reklaamiagentuuriga JWT. Sõna kumo võib jaapani keelest tõlkida kui vari ja ämblik.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee