10. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TTÜ: populaarseimad on majandus ja informaatika

Tallinna Tehnikaülikooli lõpetas täna dokumentide vastuvõtu ning sai rekordarv sisseastumisavaldusi. Enim laekus avaldusi majandus- ning infotehnoloogia teaduskonna erialadele.

Bakalaureuse-, inseneri- ja rakenduskõrgharidusõppe populaarsemad on majandus- ning sotsiaalteaduskonna erialad, äriinfotehnoloogia, informaatika, tööstus- ja tsiviilehitus ning logistika, teatas ülikool. Magistriõppes on kõige enam esitatud avaldusi informaatika, tootearenduse ja tootmistehnika, äriinfotehnoloogia ja majandusteaduskonna erialadele. Doktoriõppes on aga populaarseimad infotehnoloogia, majandus- ja mehaanikateaduskond.

Sel aastal esitati TTÜsse rekordarv sisseastumisavaldusi, viimase kümne aasta jooksul pole see ületanud 10 000. Dokumentide vastuvõtu jooksul 25. juunist kuni 10. juulini laekus kokku 10 542 avaldust.Bakalaureuse-, inseneri- ja rakenduskõrgharidusõppesse esitati 7 760 avaldust, magistriõppesse 2 442 ja doktoriõppesse 340 avaldust.Riigieelarvelistele õppekohtadele võtab TTÜ sel aastal vastu 2 134 üliõpilast, neist 1 360 bakalaureuse-, inseneri- ja rakenduskõrgharidusõppesse, 712 magistriõppesse ja 62 doktoriõppesse.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755