14. september 2009
Jaga lugu:

Hispaania Telefónica tuli Eesti turule

Hispaania telekomihiid Telefónica avas esinduse Eestis, et teenindada Saksa Posti Deutsche Post DHL võrku ja teisi multinatsionaalseid firmasid.

Täpsemalt on Telefónica grupist Eestis nüüdsest esindatud hulgimüügi haru. Telefónica Europe'i tegevdirektor Matthew Key ütles, et uute büroode ja võrgu infrastruktuur Euroopas toetab tugevdab nende osakaalu selles strateegiliselt tähtsas turuosas.

Lisaks Eestile sisenes Telefónica hulgimüügiäriga samaaegselt ka Prantsusmaa, Belgia, Kreeka, Itaalia, Hollandi, Portugali, Rootsi, Taani, Poola, Ungari, Šveitsi, Austria, Rumeenia ja Bulgaaria turule. Ettevõtte teatel aitab see parandada teenuste osutamist praegustele ja tulevastele multinatsionaalsetele korporatiivklientidele.

Tänavu jaanuaris teatas Saksa logistikaettevõte Deutsche Post DHL, et on valinud Telefónica oma sideteenuste haldajaks 28 Euroopa riigis järgmise viie aasta jooksul. See samm peaks Deutsche Post DHLil aitama säästa nimetatud perioodil üle 150 miljoni euro.

Telefónica on turuväärtuselt üks maailma suurimaid telekommunikatsiooniettevõtteid, jõudes 25 riigis 264 miljoni kliendini. Olulise osa oma kasvustrateegiast plaanib börsiettevõte Telefonica ellu viia Ladina-Ameerikas. Telefónica hulgimüügi haru pakub telekommunikatsiooniturul ülemaailmseid teenuseid fikseeritud side ja mobiilside operaatoreile, internetiteenuse pakkujaile ja sisutootjatele.

Eestis välismaa äriühingu filiaalina tegutseva Telefónica Tallinna esinduse juhataja on äriregistri andmeil José Ramón Vela Martinez.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt