24. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Starman tõstab koduinterneti kiiruse 100 megabitini

Eesti suuruselt teine internetiteenuse pakkuja Starman hakkab Tallinna kodudele pakkuma ülikiiret internetiühendust kiirusega 100 megabitti sekundis, mis on hetkel Eesti kiireim eraklientidele mõeldud internetipakett, teatas ettevõte.

Starmani tehnikadirektori Hanno Liiva sõnul on tänaseks üle 95% Tallinnast kaetud ülikiire DOCSIS 3.0 internetivõrguga. „See tehnoloogia on mõeldud ülikiire internetiühenduse pakkumiseks olemasoleva kaabeltelevisioonivõrgu kaudu, tänu millele pole ülikiire netiühenduse jaoks vaja ehitada uut võrku ega vedada kodudesse mingeid uusi kaableid,“ lausus Liiva.

Uuel tehnoloogial põhinevate Starmani tootepakettide hinnad selguvad lähiajal.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755