5. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Microsoft pakub tasuta viiruskaitset

Microsoft teatas, et alates teisipäevast saab alla laadida nende uut tasuta turvaprogrammi.

Uue tasuta viirusevastase tarkvara nimega Microsoft Security Essentials prooviversioon on kättesaadav olnud alates juunikuust, kirjutas Physorg.

Tarkvara uuendab ennast iga päev, et olla kursis uusimate viirustega, mis võivad varastada paroole või muuta arvuteid spämmiserveriteks. Microsoft väidab, et nende programm arvutit aeglasemaks ei muuda.

Microsofti sõnul ei ole nende eesmärgiks varastada kliente populaarsetelt viirusvastast tarkvara valmistavatelt ettevõtetelt nagu McAfee ja Symantec, mille programmidel on võrreldes Microsofti turvaprogrammiga palju lisaomadusi. Microsoft loodab uue programmiga kaitsta nende inimeste arvuteid, kes mingit muud viiruskaitseprogrammi veel ei kasuta.

Programmiga saab tutvuda siit.Microsoft pakub tasuta viiruskaitset Esialgu on programm saadaval vaid mõnedes riikides ja Eestis seda veel alla laadida ei saa.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755