• 05.10.09, 11:57
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Microsoft pakub tasuta viiruskaitset

Microsoft teatas, et alates teisipäevast saab alla laadida nende uut tasuta turvaprogrammi.
Uue tasuta viirusevastase tarkvara nimega Microsoft Security Essentials prooviversioon on kättesaadav olnud alates juunikuust, kirjutas Physorg.
Tarkvara uuendab ennast iga päev, et olla kursis uusimate viirustega, mis võivad varastada paroole või muuta arvuteid spämmiserveriteks. Microsoft väidab, et nende programm arvutit aeglasemaks ei muuda.
Microsofti sõnul ei ole nende eesmärgiks varastada kliente populaarsetelt viirusvastast tarkvara valmistavatelt ettevõtetelt nagu McAfee ja Symantec, mille programmidel on võrreldes Microsofti turvaprogrammiga palju lisaomadusi. Microsoft loodab uue programmiga kaitsta nende inimeste arvuteid, kes mingit muud viiruskaitseprogrammi veel ei kasuta.
Programmiga saab tutvuda siit.Microsoft pakub tasuta viiruskaitset Esialgu on programm saadaval vaid mõnedes riikides ja Eestis seda veel alla laadida ei saa.
Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 15:13
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele