17. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Enter Itmarketi vallasvara läheb haamri alla

OÜ Linnasaare Kinnisvara müüb pandipidajana avalikul kirjalikul enampakkumisel Enter Itmarket AS-ile kuuluva vallasvara.

Vara müüakse kogumina. Pakkumise tegemisel tuleb pakutav hind esitada varakogule. Kui pakkumine on tehtud üksnes konkreetsele vara osale, siis loetakse pakkumine tühiseks.

Enampakkumise korraldajal on õigus lükata tagasi kõik esitatud pakkumised, mille pakkumissumma on alla 200 000 krooni.

Enampakkumisel osalemiseks tuleb tasuda osalustasu 50 000 krooni pandipidaja pangakontole. Mittevõitnud pakkumise korral tagastatakse osalustasu 10 päeva jooksul alates pakkumiste avamisest.

Enampakkumise võitjal arvestatakse osalustasu kauba ostu ettemaksuna. Kauba ostu-müügi leping sõlmitakse hiljemalt 5 tööpäeva jooksul. Juhul, kui enampakkumise võitja loobub lepingust või selle sõlmimisest nimetatud aja jooksul, osalustasu ei tagastata.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755