28. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ID-piletite äri müügihinda ei avaldata

Sertifitseerimiskeskus ei avalda, mis hinnaga müüsid nad oma ID-piletite äri Skype'i loomises osalenud Toivo Annuse firmale.

"Tulenevalt lepingust ei ole tehingu maksumus kahjuks avalik informatsioon," ütles Sertifitseerimiskeskuse juht Kalev Pihl.

Tema sõnul oli initsiatiiv tehinguks mõlemapoolne. "Sertifitseerimiskeskuse strateegiline huvi oli oma investeeringuid koondada sertifitseerimisega otseselt seotud valdkondadesse. Pileti valdkonna investeeringud olid sellest suures osas juba väga kaugel. Teiselt poolt oli antud valdkond AS PoohTechi jaoks huvipakkuv ja soov selles vallas tegutseda juba pikaajaline," rääkis Pihl.

ID-piletite äri Eestis ei tähenda tema ütlusel vaid veebikeskkonda pilet.ee. "Veeb on kõigest üks võimalik müügikanal teatud piletite jaoks, kuid kogu äri on oluliselt laiem, sisaldades maksete vahendamist eri müügikohtade vahel, pileti müügi ja kontrollaparaatide pakkumist ning palju muudki," märkis Pihl.

AS Sertifitseerimiskeskus müüs 100% ID-pileti keskkonda opereerivast tütarettevõttest Ühendatud Piletite OÜ Toivo Annuse ASile PoohTech.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755