9. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SEB otsib viga netipanga ühenduses

SEB koduleht on täna alates poole kolmest maas olnud. Pank teatas vastuseks Äripäeva järelpärimisele, et viga otsitakse ja see kõrvaldatakse esimesel võimalusel.

Kella 15.22 ajal ei olnud viga veel leitud, ütles SEB kommunikatsioonijuht Silver Vohu. Samas ilmnes kontrollimisel, et viga puudutab vaid osasid kliente ja peitub ühenduses. Netipanga teenused töötavad.

Vohu soovitas neil, kes praegu panga kodulehele ja internetipanka ei pääse, seda aegajalt uuesti proovida, sest võrguühenduse viga kõrvaldatakse esimesel võimalusel. Kui palju aega vea leidmiseks kulub, ei osanud SEB prognoosida.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755