23. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kotka: Erply on millegi erilisega hakkama saanud

ASi Webmedia tegevjuhi Taavi Kotka sõnul näitab investorite julgus investeerida Erplysse, et eesti mehed on millegi erilisega hakkama saanud.  

Seda turgu, kus Erply tegutseb, on ammu peetud küllastunud olevaks ehk siis erinevaid tooteid palju ning konkureerida väga raske, ütles Kotka.

"See, et sellise kaliibriga investorid julgevad oma raha Erplysse panna näitab, et „meie“ mehed on taaskord hakkama saanud millegi erilisega, mille üle tasub meil eestlastena vähemalt sama palju rõõmustada, kui Andrus Veerpalu 6. koha üle Vancouveri olümpial," tunnustas ta.

Samas ütles Kotka, et sadadesse miljonitesse ulatuvate kinnisvarainvesteeringute kõrval võib 24 miljoni kroonine investeering tunduda väikese numbrina. "Aga see ei ole väike number, see on märkimisväärne number, mille sarnast Eesti tarkvaraarenduse sektoris näeb harva," rääkis Kotka.

Ta lisas, et Erply plaanid Lääne-Euroopa ja Ühendriikide turule laieneda on hea. "Andku ainult tuld ja võtku teema suurelt ette," julgustas Kotka.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755