23. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Martinson: investeering kui maailmakarika võit

Riskikapitalisti Allan Martinsoni sõnul on Erplyle antav investeering võrreldav maailma karika võiduga suusatamises.

„Väga tubli tulemus, Index Ventures on topp kolme riskikapitali firmade hulgas. Ka kõik teised riskikapitalistid on selles nimekirjas auväärt,“ tunnistas Martinson.

Ta lisas, et Baltikumis peale Skype'i ja ühe Leedu firma sellise kaaluga investeeringuid ei ole tulnud riskikapitalistide poolt.  „See on ma võiks öelda maailmakarika võit suusatamises,“ tunnustas Martinson.

Tema hinnangul on selles uudises kaks head sõnumit. „Erply iseenesest ei ole ülimalt geniaalse tehnoloogia välgatuse tulemus,“ ütles Martinson „Sinna on pandud paar aastat korralikku tööd ja tiim on väga selge fookusega oma tööd teinud ja see on viinud tulemuseni," kiitis ta. See on väga hea selge näide ja eeskuju teistele ettevõtjatele, kui lihtsalt tööd teha ja teha asja korralikult, võib saavutada tulemust, arvas Martinson.

„Mis nad tegid veel väga õigesti, et nad osalesid mullu sügisel Euroopa IT-valdkonna alustavate firmade Seedcampi konkursil ja võitsid selle,“ mainis Martinson, et sealt sai nende tähelend alguse.

Samas pidas ta investoritelt raha saamist vaid esimeseks sammuks. „Investorite raha saada on tore, aga nüüd nad peavad firma arengus jõudma järgmise etapini,“ möönis Martinson „Neil on nüüd tugevad partnerid ja rahastajad taga, aga see pole veel garantii, kuid raskem  töö seisab ees,“ lisas ta.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755