27. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestis on 82 kutselist ärinõustamiskonsulanti

Tänaseks on kutsetunnistuse saanud juba 82 Eesti konsultanti, mis annab ettevõtjatele piisava valikuvõimaluse endale sobiva ärinõustaja leidmiseks, ütles Eesti Konsultantide Assotsiatsiooni (EKA) juhiks taasvalitud Andro Kullerkupp.

Ettevõtjatel on võimalus valida piisava hulga konsultantide hulgast, kes on saanud põhjaliku ettevalmistuse ning läbinud range hindamisprotsessi, tähendas ta. "Kutsetunnistusega konsultandid kohustuvad järgima selle elukutse kutse-eetikat ja head tava, mis suurendab ettevõtete kindlustunnet konsultatsiooniteenuste tellimisel,“ täpsustas Kullerkupp.  

„Oleme põhirõhu pannud Eesti ärikonsultantide oskuste täiendamisele ning nende hindamisele ja atesteerimisele vastavalt rahvusvahelistele standarditele,“ selgitas EKA juht.

Kullerkupu sõnul kavatseb ta jätkata organisatsiooni senise pikaajalise strateegia elluviimist ning panustada Eesti konsultatsioonituru korrastamisele.

Lisaks Andro Kullerkupule kuuluvad EKA uude juhatusse Algis Perens, Lo Rihvk, Ander Ojandu, Meelis Niinepuu, Madis Sassiad ja Ülo Vooglaid. Uus juhatus kavatseb lahendada hiljutise analüüsi tulemusel avastatud kitsaskohti ning keskenduda edaspidi senisest rohkem kahepoolsele suhtlusele EKA liikmetega ja koostööle erinevate organisatsioonidega nii Eestis kui välismaal.

EKA on Eesti juhtimis- ja ärikonsultante koondav, arendav ja kutset omistav organisatsioon, mis asutati 1992. aastal. Organisatsiooni liikmete arv on tänaseks kasvanud ligi 90-ni.

 

 

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755