21. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Complus Consulting loob Tallinna 700 uut töökohta

Tallinna luuakse rahvusvaheline andmetöötlus- ja klienditeeninduskeskus, mis hõlmab endas 160 ametikohta, millest igaüks täidetakse kuue vahetusega.

Täna sotsiaalminister Hanno Pevkuri ja Complus Consultingu juhataja Laurent Descharreaux vahel toimunud kohtumisel arutati 700 uue töökoha loomist.

Descharreaux sõnul otsustati võtta kasutusele meetmeid töötute inimeste aitamiseks. "Vastavalt meie ettevõtte poliitikale soovime tegutseda ühiskondliku vastutustundega. Loome 700 uut töökohta, mis on suunaga töötutele, kellele pakutakse võimalust liituda meie ettevõttega alguses praktikantidena ning siis täiskohaga töötajatena," rääkis ta.

Praktikaajal saavad praktikandid intensiivset õpet näiteks inglise keele (töökohast sõltuvalt 40 kuni 160 tundi) ja arvutioskuste (töökohast sõltuvalt 20 kuni 320 tundi) valdkonnas.

Sotsiaalminister Hanno Pevkuri sõnul arutati tänasel kohtumisel ettevõtete plaane, võimalusi ja initsiatiive. "Töötukassa on valmis kandidaatide leidmise protsessis abistama ning ühtlasi varustama vajaliku informatsiooniga," ütles minister.

Loodav rahvusvaheline andmetöötlus- ja klienditeeninduskeskus opereerib 24/7 ning pakub rahvusvahelistele klientidele ööpäevaringseid teenuseid ja tuge. Loodav keskus hõlmab endas 160 ametikohta, millest igaüks täidetakse kuue vahetusega.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755