25. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, kes on Briti Rikaste TOPi kiireimad kasvajad, suurimad võitjad ja kaotajad!

Täna avaldas The Sunday Times Suurbitannia Rikaste TOP 1000. Sellest selgub, et edetabelisse kuuluvate jõukurite varandus kasvas hoogsalt majanduskriisist hoolimata.

Nii mõnigi varemgi Briti rikaste edetabelis figureerinud inimestest kahekordistas ajal, mil Suurbritannia seisab silmitsi raske majanduskriisiga, enda vara väärtuse.

Aastaid edetabelit koostanud ajalehe väitel on asjaolu, et ühe aasta jooksul suurenes miljardäride vara väärtus 30% võrra, 21 aasta tähelepanuväärseim tulemus.

Numbrites tähendab see, et aasta jooksul suurenes Suurbitannia majandusliku eliidi vara väärtus tervenisti 77 miljardi naelsterningi võrra ehk 335,5 miljardi naelani.

Aastaga on Suurbitannias miljardäride arv kasvanud 43 inimeselt 53 inimesele, kusjuures üheksa neist on enda varanduse väärtust suutnud aastaga kergitada miljardi naela võrra.

Briti Rikaste TOPi koostaja Philip Beresford kommenteeris edetabelit, väites, et Suurbitannia kõige jõukamad inimesed ei ole karvavõrdki riiki tabanud rängas majanduskriisis kannatanud.

"Nad on läbi kriisi tulnud puhaste lehtedena. Nad ei ole kannatanud ajal, mil Suurbitannia on silmitsi ajaloo raskeima majandusliku olukorraga. Kuivõrd nad ei tarbi avalikke teenuseid, siis nad ei ole kriisi ka omal nahal tundnud," lisas Beresford.

Vaata siit, kes on Briti Rikaste TOPi kiireimaid varanduse kasvatajad ja suurimad võitjad ning kaotajad! 

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755