9. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2: kes kaotab mobiiliturul?

Mobiilsidefirma Tele2 tutvustab täna olulisi muudatusi enda tegevuses ning lubab vastata ka küsimusele, kes on Eesti mobiilsides võitjad ja kes kaotajad.

Kell 11 algaval pressibriifingul avalikustab ettevõte olulised muudatused Tele2s ja nende taga oleva äriloogika. Ajakirjanike küsimustele vastavad Tele2 juhatuse esimees Toomas Tiivel, turundusdirektor Kristjan Seema ja klienditeeninduse ning jaemüügi direktor Kristiina Mitt.

Pressikutses on mõned küsimused juba ka ette kirja pandud: 

* Millised on üldse Eesti mobiilsidesektori trendid täna, uue majandustõusu eel? Kes on võitjad ja kes kaotajad? * Millised uued tuuled puhuvad mobiilsides globaaselt ja kuidas need Eestit mõjutavad? * Kas ja kuidas on mobiilsidefirma kogemuste järgi muutunud Eesti tarbijate käitumine? * Kuhu investeeris Tele2 miljard krooni?

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052