16. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Seppänen: 4G-ga seonduvat on vara kommenteerida

Elisa juht Sami Seppänen ütles, et Tele2 süüdistusi ebareaalsete pakkumiste kohta on vara kommenteerida.

Tele2 teatas täna soovist 4G litsentside sagedusloa konkursi tulemused vaidlustada, põhjendades, et 4G litsentside eest pakuti üle ja lubatud tasud ei olnudki realistlikud. Nüüd ongi üks neist ebarealistlikest pakkumistest juba tagasi võetud. Äripäev palus Seppänenil tekkinud olukorda kommenteerida ja öelda, kas ebarealistlikud pakkumised olidki tehtud selleks, et neid tagasi võtta.

"Ma ei suuda nendele küsimustele vastata. Olen kõigile öelnud ja ütlen teilegi, et on liiga vara kommenteerida. Õige aeg on siis, kui 4G litsentside sagedusload on jaotatud ja riigilõivud makstud," lausus Seppänen.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755