5. jaanuar 2011
Jaga lugu:

Uptime: Microlink tegi loogilise sammu

Microlinki strateegiat ja omanikke vaadates tundub infohalduse osakonna müük Webmediale igati loogiline samm, arvas Uptime OÜ juhatuse esimees Eero Tohver.

„Meie näeme, et IT-haldust ja infohaldust omavahel kombineerides on võimalik isegi aeg-ajalt klientidele paremat teenust ja ülevaadet pakkuda. Kui Microlink aga tundis, et neil kahe asja kokkuintegreerimine ei õnnestu, siis oli see nende poolt mõistlik samm,“ rääkis Tohver.

Tohveri sõnul on Microlink valinud suhteliselt kitsa fookuse ja tulenevalt nende omandist on näha IT suuremat läbipõimumist telekommunikatsiooni teenustega. „Igal alal, millega tegeletakse tuleb kindlasti olla tugev ja seitset asja korraga hajali tehes tugevaks ei saa,“ arvas ta.

Sarnaselt Webmediaga arvab Tohver, et infohaldus on väga oluline valdkond IT-s. „Infot koguneb järjest rohkem ja aina enam on mõtet vaeva näha sellega, et see oleks hästi kättesaadav. Sel juhul võimaldab see oluliselt paremini teha ärilisi otsuseid,“ põhjendas ta.

Kuna Tohver ei tea tehingu üksikasju, siis on tema sõnul raske öelda, kas ka Uptime oleks olnud sellest huvitatud. „Meie oleme oma platvormiks valinud Sheerpointi ja arvame, et sellel põhinevad lahendused võiksid olla mõnevõrra kaasaegsemad ja paremini ettevõtte infosüsteemi sobivad,“ selgitas Tohver erinevusi ja lisas, et loodab Webmediale nende uuel ärisuunal kõva konkurentsi pakkuda.. 

Tohveri kinnitusel möödus 2010. aasta teine pool Uptime jaoks tõusvas rütmis. „2009. aasta lõpus ja 2010. aasta alguses tõmbasid kliendid optimismi puudusel oma investeeringuid kokku. Meie äri sõltub suhteliselt palju sellest kui optimistlikult kliendid tulevikku näevad,“ rääkis ta.

Täna vaatab ettevõte juba aktiivselt uute töötajate järele ringi. „Plaanime edaspidi uut tööjõudu värvata ja 2011. aasta suhtes oleme optimistlikud,“ lisas Tohver.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Silver Kleimann-Leimann
Silver Kleimann-Leimannreklaamimüügi projektijuhtTel: 555 737 02silver.kleimann-leimann@aripaev.ee