7. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EMT kaotab turundusdirektori koha

EMT turunduskommunikatsiooni osakonna juhataja Anne Muldme läheb aastaks lapsepuhkusele ning pikaaegne turundusdirektor Piret Mürk-Dubout asub uuele ametipostile. Turundusdirektori koht kaotatakse ühtlasi ka ära.

Piret Dubout  alustab 17. jaanuarist tööd Stockholmis asuvas TeliaSonera grupis äriarenduse üksuse juhina (Vice Presendent of Commercial Development), kirjutabBest Marketing.

Uues rollis asub ta igapäevaselt tööle kuue riigi - Eesti, Leedu, Rootsi, Soome, Norra ja Taani - era- ja ärikliendi segmendistrateegiate ja turunduse, samuti müügi- ja klienditeeninduse üksustega eesmärgiga vahendada nende riikide parimaid kliendikogemusi, algatada uusi initsiatiive ning jagada teadmist uutest võimalustest tihedas konkurentsisituatsioonis klientide ootustele vastata.

Seoses Piret Mürk-Dubout'i lahkumisega korraldatakse ümber ka EMT senise turundusdivisjoni töö. Turundusdirektori ametikohta edaspidi enam ei ole, divisjon jaguneb kaheks – era- ja ärikliendi divisjoniks ning juhatuse tasemel kureerib valdkonda peadirektor Valdo Kalm. Erakliendi divisjoni asub juhtima Riho Jürvetson ning ärikliendi divisjoni Jüri Kriisemann. Reaalsetes tööprotsessides turunduskommunikatsiooni (s.h. üritusturunduse, reklaamikoostöö, jaeturunduse, partnerturunduse, siseturunduse, sotsiaalmeedia) valdkonnas on koostööpartnerite jaoks endiselt olemas turunduskommunikatsiooni osakond kõigi oma spetsialistidega, kes majasiseselt töötavad nii era- kui ärikliendi divisjoni heaks ning sealsetelt segmendijuhtidelt tulnud tellimuste alusel.

Turunduskommunikatsiooni osakonna juhataja Anne Muldme töö võtab selleks perioodiks üle Kristi Männik.

"Usun siiralt, et meie meeskond on nii professionaalne ja senised koostöösuhted nii hästi sisse töötatud, et kõik sujub ka edaspidi sama hästi või veelgi paremini kui seni," ütles Piret Mürk-Dubout.

Avalike suhete juhina jätkab endiselt Kaja Sepp ning tema poole võib jätkuvalt pöörduda ka uute algatuste ja sponsorkoostöö projektide osas. Ärianalüütika ja uuringute osakonna juhina jätkab Tiivi Kukk.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052