16. veebruar 2011
Jaga lugu:

LG tahab teenida poole mobiilisektori käibest nutitelefonidega

Lõuna-Korea tehnoloogiaettevõte LG soovib tänavu müüa 150 miljonit mobiiltelefoni, nende hulgas 30 miljonit nutitelefoni, mis moodustab 50% ettevõtte mobiiltelefonide üksuse kogutulust.

LG Mobile Communications Company presidendi Jong-seok Parki sõnul on LG kõik oma ressursid suunanud sellele, et pakkuda laia valikut nutitelefone kõigile kasutajaile. Käesoleval aastal suurenevad investeeringud teadus- ja arendustegevustesse ning turule tuleb 20 uut LG nutitelefoni mudelit. "See aasta saab olema meie jaoks määrava tähtsusega," sõnas ta.

LG toetub uute mudelite arenduses tehnoloogilistele uuendustele, tuues turule kahetuumalisi nutitelefone, mis on varustatud neljanda põlvkonna mobiilside ja 3D tehnoloogiatega. Samuti on LG eesmärgiks parandada läbi erinevate partnerluste sisu ja teenuseid, mille tulemusena täieneb rakenduste valik LG Apps uute 3D-mängude ja -klippidega.

Praegu Barcelonas toimuval mobiilitootjate ja -operaatorite kohtumisel Mobile World Congress tõi LG avalikkuse ette maailma esimese 3D-nutitelefoni LG Optimus, mis suudab salvestada, näidata ja jagada 3D-sisu. Samuti esitles ettevõte ka oma esimest 8,9 tolli suuruse ekraani ja kahetuumalist protsessoriga tahvelarvutit LG Optimus Pad, mis on varustatud tahvelarvuti jaoks kohandatud uusima Androidi operatsioonisüsteemiga.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt