21. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elop on täna Soomes meeleolu tõstmas

Nokia tegevjuht Stephen Elop on Soomes selgitusringreisil, hommikul kohtus ta Tampere üksuse töötajatega, õhtuks lendab Oulu, kirjutab Kauppalehti.

Elop saabus Tamperesse Aamulehti teatel tumendatud klaasidega rendiautoga. Meest ümbritsesid turvamehed ja ta toimetati kiiresti 3000 töötajaga kohtumiseks valitud hoone tagaukse juurde. Parklasse jäi temast maha hulk ajakirjanikke, kes ootasid asjata kas või lühikest kommentaari.

Uut teavet ei saanud Elopilt ka Nokia töötajad, koondamise teemast ei rääkinud mees sõnagi. Elop kinnitas Tamperes, et ettevõte püsib tugeva Soome kaubamärgina.

Töötajad klassifitseerisid Elopi esinemise motivatsiooni tõstmise ürituseks, millega prooviti luua usaldust Nokia uude strateegiasse.

Nokia Tampere üksuse töötajad tegelesid Symbiani operatsioonisüsteemiga, millest Nokia on nüüd loobumas, nagu selgus nädal tagasi Londonis avalikustatud uuest strateegiast.

Õhtuks lendab Elop Oulu kohtuma sealsete töötajatega. Tippjuhi päevaplaani hoitakse turvalisuse huvides saladuses.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755