23. mai 2011
Jaga lugu:

Ootamatuid manöövreid võtnud Tele2 tahab rohkemat

Tele2 on aasta algusest peale juhtkonnas mitu ootamatut muudatust teinud grupi Kesk-Euroopa ja Euraasia piirkonnajuhi Niklas Sonkini hinnangul ei saa ettevõtte seniste tulemustega rahul olla.

Eelmisel nädalal sai Tele2 heaks tööd teinud Andres Jõesaar sai ootamatult teada, et peab ametist lahkuma. “Mis põhjustel? Seda küsige selle käest, kes selle otsuse tegi,” lausus Jõesaar reedel kolleegide kallistuste vahepeal telefonis. „Tegemist on struktuurimuutustega,“ lisas ta.

Veebruaris lahkus Tele2st selle juht Toomas Tiivel, kelle asemele pandi juhiks eelnevalt kuus aastat Tele2 Leedu müügi- ja turundusosakonda juhtinud Mindaugas Ubartas. Samuti lahkus aasta alguses ametist Tele2 turundusjuht Kristjan Seema.

"Andres Jõesaar tundus igati sümpaatne inimene ja konkurent, mind natuke üllatas see järsk äraminek," kommenteeris Eesti Telekomi juhatuse esimees Valdo Kalm ja lisas, et teda selline järsk äraminek üllatas. "Tavaliselt võiks ühe firma kultuuri juurde käia natuke teistsugune stiil. See on minu esmane reaktsioon,” lausus Kalm.

Artiklit saab lugeda paberlehest tellides lehe SIIT või ostes päevapileti SIIT.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt