5. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Samsung tahab keelustada uue iPhone'i Itaalias ja Prantsusmaal

Galaxy seeria nutitelefonide ja tahvelarvutite tootja Samsung teatas täna, et soovib Apple'i eile esitletud iPhone 4S müügi Prantsusmaal ja Itaalias ära keelata.

Lõuna-Korea tehnoloogiafirma teatas täna, et firma esitab kohtuhagid Pariisi ja Milaano kohtutesse soovides keelata uue iPhone'i müük seoses kahe juhtmevaba telekommunikatsiooni tehnoloogia rikkumisega.

Apple avalikustas Eesti aja järgi eile õhtul enda järjekorras viienda iPhone'i mudeli seerianumbriga 4S ja plaanib telefoni müüki tuua selle kuu lõpus, kirjutab Bloomberg.

Samsung valaks sellega õli tulle niigi pingelistele kohtuvaidlustele kahe firma vahel, mis eskaleerusid aprillis, kui Apple väitis, et Samsungi Galaxy seadmed "orjalikult" kopeerivad iPadi ja iPhone'i.

"Apple on jätkanud meie intellektuaalse omandiõiguse räiget rikkumist ja tasuta sõitu meie tehnoloogial," ütles Samsung täna. "Samsung usub, et Apple'i rikkumine on liiga tõsine ja seetõttu tuleks iPhone 4Si müük ära keelata."

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755