19. oktoober 2011
Jaga lugu:

Tele2 Eesti kasvatas käivet ja kasumlikkust

Mobiilsideoperaator Tele2 parandas tänavu III kvartalis Eestis kasumlikkuse näitajaid ja suurendas käivet 7%.

Tele2 Eesti mobiilsideklientide arv kasvas III kvartalis mullusega võrreldes 17 000 kliendi võrra ehk 4% ning ulatus septembri lõpus 489 000 kliendini, teatas ettevõte. Teise ja kolmanda kvartali võrdluses kasvas klientide arv ca 1300 võrra.

Tele2 Eesti kasum enne makse ja mahaarvamisi (EBITDA) ulatus III kvartalis 7,4 miljoni euroni, millega ettevõte suurendas oma kasumlikkust eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 33%. Tele2 Eesti käive kasvas mullu sama perioodiga võrreldes 7%.

Tele2 Eesti juhatuse esimehe Mindaugas Ubartase sõnul on ettevõtte eesmärgiks tagada kliendibaasi ja majandusnumbrite jätkusuutlik kasv, mis peegeldub ka kolmanda kvartali majandustulemustes. “Tele2 töötab selle nimel, et on tõsta klientide usaldust Tele2 kui Eesti mobiilsidesektori hinnaliidri vastu ja kindlustada seeläbi pikaajalised kliendisuhted. Kliendibaasi kasv 17 000 kliendi võrra näitab, et meie igapäevane turundus- ja müügitegevus on olnud efektiivne,” lausus Ubartas.

Tänavu septembris uuringufirma TNS Emori läbi viidus turu-uuringu “Brand Tracker Survey” kohaselt ulatus Tele2 turuosa 33 protsendini, mis kinnitab ettevõtte positsiooni Eesti suuruselt teise mobiilsideoperaatorina.

Tele2 Eesti kuulub rahvusvahelisse telekommunikatsiooniettevõtete kontserni Tele2 AB. Tele2 osutab Eestis teenuseid ligi 490 000 kliendile. Ülemaailmselt kasutab Tele2 teenuseid 34 miljonit klienti kokku 11 riigis.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee