21. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rain Laane: riik ja IT-sektor on jõudnud läbimurdeni

Oleme saavutanud sel aastal IT-sektoris riigiga päris hea koostöö, märkis Microsfti juht Rain Laane.  

„Microsofti poolt Skype’i äraostmine on kindlasti olnud väga suur tegu, millega me oleme  hõivatud olnud,“ vastas Laane küsimusele, mis on selle aasta äritegu.

Laane sõnul on IT-sektorist vaadatuna sel aastal tähelepanuväärne olnud hea koostöö IT-sektori ja riigi vahel kahe asjaga. „Me oleme saavutanud IT-sektoris riigiga päris hea koostöö, mis puudutab info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) eksporti ja ühtseid visioone, kuidas IKT-haridust edendada ja samuti uut IT Akadeemiat,“ rääkis ta. „Nende kahe asja puhul on IKT-sektoris näha läbimurret,“ lisas Laane.                                                                 

"Kuid kindlasti on olemas hästi palju muid sektoreid, mis on korda saatnud suuri vägitegusid," märkis ta.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052