17. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Samsung sai Baltimaades uue presidendi

Jaanuaris sai Samsung Electronics Balticu presidendiks Joseph (Jeongwoo) Kim, senine president Sangho Jo  jätkab Samsung Electronics Austria presidendina.

„Minu eesmärk on jätkata Samsungi edukat laienemist Baltimaades,” märgib Samsung Electronics Balticsi uus president Kim. „Mul on au liituda hästi toimiva ja tõhusa meeskonnaga, mis haldab Samsungi tegevust Baltimaades. Meie ettevõtte partnerid on aidanud teha sellest allüksusest suurepärase eeskuju – hoolimata keerulisest majanduslikust olukorrast on see üksus näidanud kõige kiiremat kasvu. Koos on meil kõik võimalused kindla juhtpositsiooni saavutamiseks Balti riikide uuendusliku tehnika turul.”

Kim on töötanud Samsung Electronicsis rohkem kui 20 aastat ja olnud selle aja jooksul mitmel juhtival ametikohal alates Samsungi peakontorist personaliosakonnast 1989. aastal ning jätkates oma karjääri globaalse turunduse üksuses. 2000. aastal nimetati ta ettevõtte strateegiliselt kõige olulisema üksuse – juhtmeta sidetehnika üksuse juhiks. 2002. aastal asus Kim juhtima Samsungi sideüksust 14 riigis, mille peakontor asus Austrias. Kuue Kesk-Euroopa turul tegutsetud aasta järel naases Kim 2008. aastal Samsungi peakontorisse Koreasse, kus on viimase kolme aasta jooksul vastutanud kontserni turundusstrateegia eest.

Samsung Electronics Baltics lõpetas 2011. aasta 171 miljoni eurose konsolideerimata müügituluga ning viimase kahe aasta jooksul on ettevõtte töötajate arv kahekordistunud. 

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755