13. veebruar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vodafone kaalub C&W pakkumist

Maailma suurim mobiilsideoperaator kaalub pakkumise tegemist Cabble & Wireless Worldwide’ile, vahendab Bloomberg.

Kaalumine on alles varajases staadiumis. Vodafone teatas, et pakkumine toimuks tõenäoliselt rahas. Cable & Wirelessi turuväärtus oli 542 miljonit naela. Sunday Times of London kirjutas, et pakkumise suurus võib olla 700 miljonit naela.

„Puudub kindlus, et pakkumine tehakse, ja pole teada, mis tingimustel võidakse pakkumine teha,“ vahendab Bloomberg.

Cable & Wireless Worldwide eraldati emaettevõttest 2010. aastal.

Cable & Wireless teatas juunis, et nad kaalusid ja lükkasid tagasi lähenemise nende üleilmsele äridivisjonile. Pacneti juhatuse esimees Bill Barney ütles 14. septembril, et ettevõte vaatas Cable & Wireleess Worldwide'i varasid, kuid ei plaani teha pakkumist.

Sunday Times kirjutas, et Apax Partners võib ka valmistada ette pakkumist Cable & Wireless Worldwide’ile.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755