2. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Telecom Italia otsib viitstardiga laenu

Terlecom Italia otsib 4 miljardit eurot kolm aastat hiljem algavat laenu, vahendab Bloomberg.

Itaalia suurim telekom pakub 250 baaspunkti intressi üle Euribori. Leping pikendaks osa 8 miljardi eurosest 2014. aastast lõppevast krediidiliinist. 2007. aastal nõustus telekom maksma 22,5 baaspunkti üle Euribori, kui krediidiliini suurendati 2 miljardi euro võrra. Telecom Italia keeldus turujutte kommenteerimisest.

Viitajaga algavad laenud on loodud selleks, et rahahädas laenuvõtjad saaksid krediidikriisi ajal likviidsust, kindlustades enne finantseerimise lõppu rahastamise, makstes teenustasu ja kõrgemat intressimäära. 2009. aasta tippajal oli Euroopa emitentidel üleval 42 miljardit eurot viitstardiga laene.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755