2 märts 2012
Jaga lugu:

Telecom Italia otsib viitstardiga laenu

Terlecom Italia otsib 4 miljardit eurot kolm aastat hiljem algavat laenu, vahendab Bloomberg.

Itaalia suurim telekom pakub 250 baaspunkti intressi üle Euribori. Leping pikendaks osa 8 miljardi eurosest 2014. aastast lõppevast krediidiliinist. 2007. aastal nõustus telekom maksma 22,5 baaspunkti üle Euribori, kui krediidiliini suurendati 2 miljardi euro võrra. Telecom Italia keeldus turujutte kommenteerimisest.

Viitajaga algavad laenud on loodud selleks, et rahahädas laenuvõtjad saaksid krediidikriisi ajal likviidsust, kindlustades enne finantseerimise lõppu rahastamise, makstes teenustasu ja kõrgemat intressimäära. 2009. aasta tippajal oli Euroopa emitentidel üleval 42 miljardit eurot viitstardiga laene.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Indrek Kald
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112indrek.kald@gmail.com
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150ana.madismae@aripaev.ee