21. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veeteede amet: taunimisväärt juhtum

Veeteede ameti peadirektori Andrus Maide sõnul on maanteeameti juhtum taunimisväärt. Veeteede ametil on välislähetuste süsteem läbipaistev.

„Kindlasti ei saa lähetust ühendada puhkusega. Puhkus on puhkus ja lähetus on lähetus. Kui sellised asjad juhtuvad, siis on nad taunimisväärt,“ kommenteeris Maide MNT juhtumit.

Maide sõnul on Tamur Tsäkko tagasiastumine puhtalt tema enda sisemine küsimus, kuidas ta tunneb.

Veeteede ametil on välislähetuste süsteem läbipaistev. „Kui tegemist on tööajaga ja kõik käimised on tööga soetud. Ega eelarve ja rahaline pool on selline nagu ta on, pigem väiksem kui suurem. Seega tuleb kaaluda ja tihti peale jääb mõni väga vajalik käik tegemata,“ selgitas Maide.

Ta lisas, et kui tööpäev on läbi, siis on ta läbi. „Meil käiakse vastavalt töötegemisele messidel, kus tehakse tööd. Need ei ole nädalased käigud, vaid paar päeva. Lisaks sellele vaadatakse näiteks sadamaid, mis laiendab silmaringi,“ lausus Maide.

 

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755