20. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Analüütik: iPhone 5 tuleb oktoobris

Piper Jaffray analüütiku Gene Munsteri sõnul jõuab järgmise põlvkonna iPhone järjenumbriga 5 turule tõenäoliselt oktoobris. Telefonil on ilmselt uus disain ja see töötab kiiremas traadita võrgus.

Eelnevalt augustikuist ilmumist prognoosinud Munster kirjutas täna klientidele, et oktoober on tõenäolisem, sest kiibitootja Qualcommi teatel on firmal raskusi vastamaks komponentide nõudlusele, mis analüütiku hinnangul sisalduvad uues iPhone'is.

Hetkel on iPhone Apple'i enim müüv toode, mis läinud aasta viimases kvartalis moodustas 53% firma käibest. Apple ise pole seni veel uue mudeli avalikustamise plaane teatanud.

Eelnevate mudelite avalikustamise ajad õigesti prognoosinud Munster ütles, et uus telefon sisaldab Qualcommi raadiokiipe, mis lubavad kiiremat ühendust internetiga.

Ta lisas, et uue mudeli väljalaskmine peaks panema investoreid tõstma Apple'i finantstulemuste prognoose 2012. aasta viimaseks kvartaliks.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755