13. juuni 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apple’i aktsia hind 1000 dollari peale?

Analüütikud ütlevad, et see võib juhtuda kahe aastaga, vahendas finantsuudisteagentuur CNBC.

„Kui vaadata edasi sügise poole, siis meil on iPhone 5, mida oodatakse, et tuleb septembris, ma arvan, et võime näha ka iPad mini’t samal ajal,“ ütles Brian White, analüütik Topeka Capital Markets’is, põhjendades, miks ta arvab, et Apple’i aktsia hind kõrgub 1000 dollarini paari aasta pärast.

Ta lisas, et ilmselgelt tuleb järgmiste kuude jooksul välja ka Apple TV. „Ma ei saaks olla veel rohkem õhinat täis Apple pärast,“ ütles White.

Olenemata Apple’i aktsia hinna 1,58%-lisest langusest esmaspäeval, peale iga-aastast ettevõtte konverentsi tarkvara arendajatele, mil Apple’i uuendused ei suutnud investoritele muljet avaldada, on aastaga kasvanud aktsia 39% ning White ütleb, et investorid ei tohiks liialt tõsiselt esmaspäevasesse langusse suhtuda.

Täna lõpetas Apple’i aktsia hind päeva + 0,87%, 576,16 dollari peal.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755