18. juuni 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Grouponi aktsia hind tõusis hüppeliselt

Grouponi aktsia hind tegi suure tõusu, kui Morgan Stanley analüütikud tõstsid oma arvamust aktsia suhtes, vahendas finantsuudisteagentuur Bloomberg.

Groupon Inc.’i, suurima igapäevaste pakkumiste vahendaja, aktsia hind tõusis viimati võrreldavalt kuu aega tagasi. Tõusu põhjuseks oli Morgan Stanley analüütikute aktsia soovituse tõstmine tasemelt “equalweight” tasemele “overweight”, vihjates rahvusvahelise müügi võimalustele.

Groupon’i aktsia hind oli mõni tund peale turu avamist teinud 7,95%-lise tõusu, 10,86 dollari peale, kuid käis hommikupoole ära ka 11,07 dollari peal.

Igapäevaste pakkumiste kodulehekülg, mis on võrreldav Eestis toimivate kodulehtedega, nagu Chilli.ee ja Zizu.ee, üritab taastada investorites enesekindlust, kuna ettevõte on peale IPOt kaotanud  5,8 miljardit dollarit oma turuväärtusest.

Ettevõtte esimese kvartali tulu kasvas 89%, 559,3 miljoni dollari peale.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755