19. juuni 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Analüütikud: Microsofti tahvelarvuti ei ohusta iPadi

Microsoft Corp’i uued tahvelarvutid ei ole Apple’i iPadile ohuks, vaadates kasvõi arendajate ükskõiksust luua rakendusi, mis töötaksid uuel Windowsi operatsioonisüsteemil, vahendas finantsuudisteagentuur Reuters.

Microsoft tutvustas eile oma tahvelarvuteid, nimega „Surface“, mida saab olema kahes versioonis, nimelt üks töötab Windows RT’ga ning teine, võimsam versioon, töötab Windows 8 Pro’ga.

Jefferies analüütik Peter Misek ütles, et kuigi pole Microsofti tahvelarvutite hinnad veel päris selged, peaksid need olema märgatavalt madalamad iPadide hindadest, et olla konkurentsivõimeline.

Misek lisas, et kõige tähtsam tahvelarvutite edufaktor on ökosüsteem selle ümber. “Tuginedes meie aruteludele arendajatega, leiame nende seas ükskõiksuse, mis on murettekitav,“ ütles Misek põhjendades arvamust, mille järgi Microsofti tahvelarvutid pole Apple’i omadele suureks ohuks.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755