29. juuni 2012
Jaga lugu:

Helenius: riik peaks meelitama Nokia insenerid Eestisse ettevõtteid looma

Investor Joakim Helenius ütles Delfi Majandusele, kommenteerides võimalust rakendada Nokiast lahti lastud IT-spetsialiste Eesti internetitiigri ette, et põhiline küsimus on ikkagi suurtes palgaerinevustes, isegi kui võtta arvesse Eesti madalaid makse ja väiksemat elukallidust.

"Ma jagan seda mõtet, et Nokia spetsialistid tuleks Eesti IT-sektori heaks tööle panna. Eestis on väga kiirelt arenev ja edukas IT-sektor, mis kindlasti võidaks neist inseneridest ja suudakas nad ära kasutada. Kuid põhiline küsimus on ikkagi suurtes palgaerinevustes, isegi kui võtta arvesse Eesti madalaid makse ja väiksemat elukallidust," sõnas Helenius.

Helenius lisas, et kuna paljud Nokiast kinga saanud IT-spetsialistid on muutunud täna massiliselt väikeettevõtjateks, siis oleks veelgi parem mõte, kui Eesti teeks agressiivselt tööd selle nimel, et meelitada need ettevõtjad oma firmasid looma ning arendama Eestis, mitte Soomes.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt