17. juuli 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Levira lubab kliendile odavamat hinda

AS Levira teatab, et sa valmis Eesti esimese serveriruumi, millel on välisõhuga jahutussüsteem (Free Air Cooling). Firma kinnitusel võimaldab lahendus pakkuda klientidele senisest soodsamat hinda.

Levira telekommunikatsiooniteenuste divisjoni direktori Raivo Kasepuu sõnul sai Levira ligi 500 m2 serverimajutuskeskus uudse lahendusega juurde olulise täienduse. „Sellised serveriruumid on maailmas tõusev trend, sest need vähendavad kulusid ja kokkuvõttes võimaldavad kliendisõbralikumat hinda,“ kinnitas Kasepuu.

IT, meedia ja telekomi infrastruktuuriteenuste osutaja Levira haldab üht Eesti suurematest serverimajutuskeskustest ning osutab avaliku ja privaatpilve teenuseid LeviraCloud nime all.  Levira aktsionärideks Eesti riik (51%) ja Prantsuse telekommunikatsioonikontsern TDF Group (49%). TDF-i osalusega ettevõtted on lisaks Eestile Soomes, Hispaanias, Ungaris, Monacos, Poolas, Saksamaal ja Rootsis.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Kent-Erik SchwedeReklaamimüügi projektijuhtTel: 509 8932