16. juuli 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Microsofti uus Office on pilverakendusega

Maailma suurim tarkvara tootja, Microsoft Corp. avalikustas järgmise versiooni Office’i tarkvarast, millel on lisatud sotsiaalne kontekst ja pilverakendus, vahendas finantsuudisteagentuur Bloomberg.

Uus Office töötab ka puutetundlike ekraanidega seadmetel, millel on Windows 8 operatsioonisüsteem. „Me teeme julgeid samme Microsoftis,“ ütles ettevõtte tegevjuht Steve Ballmer. Ta lisas, et uus, moderne Office on ainulaadselt produktiivne ja paindlik nii tava- kui ärikliendi jaoks.

Microsoft teatas, et pakub Wordi, Exceli, OneNote’i ja PowerPointi versioone oma tulevasel Windows RT operatsioonisüsteemil, mis lastakse välja oktoobri lõpus ning mis on mõeldud tahvelarvutitele, konkureerimaks Apple’i iPadiga.

Microsofti aktsia lõpetas tänase päeva 0,17%-lise tõusuga, 29,44 dollari peal.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052