26. juuli 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Columbus Eesti pälvis Microsoftilt kõrge tunnustuse

Ärikonsultatsioonile keskendunud ettevõte Columbus Eesti pälvis Microsoftilt tiitli – 2012 President’s Club for Microsoft Dynamics member.

Tegemist on Microsofti poolse tunnustusega Columbus Eestile pikaajalise ja järjekindla tegevuse eest, teatas ettevõte.

2012 President’s Club for Microsoft Dynamcs member on tiitel, mida antakse välja kord aastas ja mis näitab Microsofti partnerite keskendumist kliendi rahulolule ning omistatakse vaid sellele ettevõttele, kes on näidanud üles järjepidevat arengut ja pühendumist.

Columbus Eesti  on loonud Microsoft Dynamicsi toodetel põhinevaid lahendusi, mis vastaksid kliendi vajadustele ning on tõstnud ka Microsoft Dynamicsi tooteseeriale baseeruvate lahenduste taset.

Columbus Eesti on suurim Microsoft Dynamics majandus- ja kliendihaldustarkvara juurutus- ja hoolduspartner Eestis. Rahvusvahelisel tasemel kuulub Columbus Microsofti viie suurima ärilahenduste partneri hulka. Firma on esindatud 21 riigis, 41 kontori ja enam kui 1000 pühendunud töötajaga.  

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052