1. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülo Säre: Regiol tuleb teha järgmine samm maailma

Minu ülesanne on juhtida seda toredat organisatsiooni, mille Teet Jagomägi on 20 aastaga tekitanud, ning teha järgmised sammud suurde maailma, ütles tänasest ASi Regio juhtima asunud Ülo Säre.

„Järgmise suure sammu all pean ma silmas seda, et proovida lisaks olemaolevatele toodetele viia maailma ka Regio ise,“ selgitas Säre. „See omakorda tähendab, et tuleb luua üksused, kus Eesti inimesed töötavad Regio nime all väljaspool Eestit.“ Konkreetsed asukohariigid ei ole veel paika pandud.

Säre täpsustas, et praegu müüb Regio oma tooteid peamiselt läbi kohalike mobiilioperaatorite. „Eesmärk on jõuda lõppkliendi juurde oma meeskonnaga,“ lisas ta. „Oleme selgelt aru saanud, et välisturgu peame katma osaliselt Eesti meeskonnaga. See on suur väljakutse, sest Eesti IT-turul vääriliste inimeste leidmine pole kerge ülesanne.“

Mis puudutab Teet Jagomägi arendatavat uue põlvkonna mobiilside positsioneerimise toodet, mille abil on võimalik hakata korraga anonüümselt jälgima kõikide inimeste asukohta, siis see on Säre sõnul tuleviku teema. „Sellega tegeleb Teet koos oma meeskonnaga personaalselt,“ täpsustas Säre.

Teet Jagomägi ütles, et ta otsis tükk aega Regio etteotsa heade administreerimisvõimetega inimest, kuni leidis Ülo Säre. Säre on juhtinud mitmeid IT ettevõtteid ligi 20 aastat. Viimased kümme aastat oli ta juhatuse liige rahvusvahelises majandustarkvara- ja konsultatsiooniettevõttes Columbus, mis tegutseb nii Tallinnas kui Tartus. Säre pere elab Tartus.

Säre kinnitusel ta varem Teet Jagomäge isiklikult ei tundnud, küll aga olid nad tööalaselt põgusalt kokku puutunud, kuna tegutsevad samas valdkonnas.

 

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052